peaceBilder från igår, fyfan vad kul de var med sofie igår, som man ser på ena bilden, ursäkta min onormala min när jag skrattar, men aja, de handlar om att bjuda på sig själv;) och ingen är perfekt;D Men iaf igår så var vi hos sofie ett tag efter skolan, sen stack vi till mig, spela spel och sen chilla på studsmattan o fotograferade:) Nu ska jag iväg och möta ebba och sofie, så ska vi på gudstjänst-.- sen ska jag kanske gymma ikvl:)
kram

yesterdayVar och hjälpte mamma på jobbet igår, tjänade lite money, sen kom syrran till oss och då beställde vi lite thaimat och sen gick vi och shoppade, fick hem denna tröjan, två storlekar förstor, men palla bry sig, älskar den ändå(a)
Har precis ätit, nu ska jag fixa mig lite, sen ut och träffa några vänner.
Kram

13 MAJNu ska jag sätta mig och kolla på tv, imorrn ska jag till mammas jobb snabbt hjälpa lite, sen drar vi och shoppar:) haft en bra vecka?:)
kram


l'amour


(1&2 - nyshoppat, nagellacket och läppglansen från H&M,   3&4 - också nytt, även från H&M,   5&6 - gårdagens outfit)

Har inte haft tid till bloggen i veckan tyvärr, haft fullt upp. Men de ska ändras, kommer bli mycket bloggning i veckan som kommer!
Idag hade jag min första jobbdag, de gick riktigt bra tyckte jag:) Sen stack jag hem och åt lite, sen stack till skogen och sprang lite:) nu ska jag plugga sen kolla på tv:)
Gjort i helgen?
kram


lovely weekend

Sorry för dålig uppdatering i helgen, men haft fullt upp. I fredags åkte jag och natta in till väla och shoppade, där träffade vi johan och david. Jag fick hem mig massor av fina saker, och så köpte jag present till syrran som fyller 20 imorrn. Sen när vi kom hem så börja vi fira valborg med lite party hos henne, efter ett tag drog vi ner till brasan, som blev inställd, men då gick vi runt med min kompis marcus som jag brukar träffa på sommaren, var ett år sen nu som vi träffades, så var riktigt kul att se han. När vi kom hem, gjorde vi typ inget i två timmar, eller ja, vi minns inte(a' men vid tolv satt vi oss och kollade på en film och somnade i soffan, men vid tre vakna vi, men somnade nästan lika snabbt när jag la mig i sängen..
Igår var de att gå upp tidigt, klockan nio drog bussen upp till liseberg, fyfan vad vi hade kul, och de var riktigt bra dag att vara där på, längsta tid att köa var en kvart?! Vill tillbaka dit nu, men jaja, jag och natta ska ändå dra upp dit snart igen:) Kom hem vid ett tiden och då satt jag mig så klart vid datorn, och sen somnade jag tre.
Idag har jag inte gjort så mkt. Men helgen har verkligen varit perfekt, sjukt kul, skapat massor med minnen(y)
Hur har er helg varit?:)
Kram

RSS 2.0