NY BLOGG

NU MERA HITTAR NI MIG PÅ HTTP://EMMALUNDSTROM.DEVOTE.SE
kramar!


<3Har ni saknat mig? haha, har saknat er iaf! Kom hem i lördags natt, har haft det underbart! Mer bilder och sånt kommer antligen senare idag eller imorrn:) Nu ska jag lägga mig ute på trädäcket med lite mjölk och jordgubbar, sen ska jag träffa några vänner:)
kram!

FRANCE, HERE WE COME!

Denna vecka har varit fullt upp, jobbat, slutat skolan, haft olika aktivitetsdagar i skolan, syrran har tagit studenten igår, vilket var riktigt kul, och tack ebba o natta som kom och underhöll mig!:)  Nu drar jag till Frankrike och kommer inte kunna blogga förrens nästa söndag, men då får ni massor utav bilder från frankrike, men nu ska jag packa färdigt, sen dra ner med pappa o hans släkt till bryggan och äta, sen drar jag o familjen på mammas sida till rivieran. Nu får man bara hoppas på att jag blir frisk, fått en jävla förskylning:/
kram!Som jag har hört så brukar min syrran o pappa sitta o läsa min blogg?;) Men grattis syrran till studenten, är så jävla stolt över dig, älskar dig! Och DJPelle, fyfan vad du var galen igår:D  älskar dig dad:)

I <3 GreenDayVar på ullevi igår och såg på GreenDay konserten med Nathalie. Grymt bra, vill bara tillbaka!:D Vi kom dit vid sex tiden, och då träffade vi Marcus och Pontus ett litet tag, sen gick vi och kolla på förbanden, inte de bästa som finns enligt mig, men aja. Men de var riktigt bra show sen när greenday började.
Kom hem vid tre, och så skulle man upp och jobba tidigt i morse, men de gick bra, men varit trött hela dagen, legat i solen i fyra timmar, men nu ska jag gå och fixa lite till resan:)
kram

colourfullShoppade med Nathalie i onsdags, fick hem dessa snyggingar. Behövde lite nytt till Frankrike, bara 8 dagar kvar:D nice!
Har haft fullt upp de två senaste veckorna, där av ingen bloggning. Kommer även ha fullt upp nu innan jag drar till sainte maxime på lördag, men ska försöka blogga:)
Men nu ska jag ut och lägga mig i solen igen,
kram!

RSS 2.0