Killarna Har Gjort Det Igen
yees, david guetta och akon har gjort en hit till. Nosy Neighbor heter låten, kommer nog spelas mkt i sommar. Riktigt bra låt, älskar kombinationen med dom två. Hoppas de blir mer av dom, eller vad tycker ni?
kram

Mår Toppen (y)

Hej bloggen:)
Skön dag idag. Ätit nyttig frukost sen dragit till gymmet, var där i en timme eller något, hårdaste passet på länge. Sen när man kom hem gick man ut med hunden i en halvtimme. Känner mig riktigt bra nu. Och så har jag satt upp ett schema nu. 45 minuter powerwalk varje dag, 2 timmar spinning i veckan, 2 timmar gym. Måste fan få snygg kropp till sommaren:D
kram

VOY AGEKollade nyss ginatricots hemsida och hittade linnet och kjolen, älskar blixtlåset på kjolen och den snygga texten på linnet. Sen the glasses hittade jag på bikbok tror ja. Love them! Sån riktigt snygg outfit tillsammans med ett par snygga skor till våren! Trött på all snö och slask, på tall om de. Igår så när jag sykla till ica så kom en bil, som såg mig och den stora vattenpölen och bara körde rakt i den så de skvätter upp på hela mig, hehe kanske inte hela, men benet och lite upp på magen, så jävla respektlöst! Hatar verkligen respektlösa människor som bara tänker på sig själva, skaffa er ett liv, snälla! aja.. Men nu ska jag laga mat.
kram


Insperation - Lindsay Lohan


What can you say?
Jag älskar Lindsays utseende och stil! Hennes underbara hår, hennes grymt snygga kläder och accessoarer. Nitar, lack, spets, genomskinligt, mycket med detaljer, love it!
Om jag skulle få byta utseende på en dag, så skulle hon lungt vara en ut av alternativerna.
kram

Cupcakes


Bakade lite olika varitioner på cupcakes idag, lite onyttiga får man jo vara;) Riktigt enkelt att göra och de är jävligt gott. Bara att göra vanliga muffinsar, sen gör man toppingen med florsocker, vaniljsocker, smör och philidelphiaost (stavning?), karamelfärg och strössel:)
kramis

Bloggar Om På Nytt Nu

Nu har jag precis designat om bloggen. Ville ha något renare och enklare, så det fick bli så här sålänge. Och så har jag tagit bort alla gamla inlägg, börjar om på nytt;)
Men nu ska jag in i duschen och sen göra vid mig och sånt, sen måste jag gå i typ en halvtimme, ska ner till affären, baka cupcakes till familjen. Och sen hoppas jag på att min bror kommer hem ikväll:) Men nu ropar duschen på mig(a
kramis

RSS 2.0