*****


Sitter och kollar runt lite på kläder, Hitta nyss dessa snyggingarna, give me!

Idag vakna man vid fem tiden, så var man ute och gick i en timme. Riktigt skönt! Sen skolan, tråk.. Sen åkte jag och sofie till mig, bakade chokladkaka, mums:) nu ikvl har jag varit ute och gått igen, och sen kollat på tv med mammi, men nu ska jag sätta mig och kolla på andra avenyn.
kram

hearts


Vakna imorse med noll insperation eller idéer så blev denna enkla outfiten.. Idag var jag i skolan, en vecka sen jag var de. Var en helt okej skoldag, alla rätt på testet i sexuallkunskapen som jag inte visste att vi ens skulle ha, lite små stolt(a hah, men de var enkelt som fan:) Sen hade jag bokredovisning, usch! Hatar de(a.
Kom nyss hem från att varit ute med mamma och gått i en timme längst havet, skönt:) Nu ska jag plugga lite och snart äta, vad har ni gjort idag då?:)<3
kram

randigt


En snygg sommar outift!:) Fyfan vad man längtar, typ bara 30 skoldagar kvar:D Ska bli massa skoj i sommar, och och natta har typ 100 planer:D
Igår så ringde natta och berätta att hon och ebba stod utanför hos pappa med en blomma till mig, men jag var hos mamma, men aw så gullig, hade inte sätt dom på en vecka, men jag tar cyklen och åker dit, så går vi på marknaden, träffa massor med folk som man inte har träffat på länge, saknade! Sen var vi ute i nio timmar typ och hitta på många roliga saker:) Idag har jag typ varit i kyrkan-.- sen hem, fotbad, måla naglarna, hårinpackning, snart blir de ansiktsmask och peela kroppen:) Vad gör ni idag då?
kram

black book and H&M


H&M och den svenska 18-åringen André Lorens som ligger bakom black book, ett populärt t-shirtmärke, har skapat unika t-shirts och linnen med h&m kunder från hela världen. Nu har resultatet kommit ut i butik. Jag älskar verkligen resultatet. Dessa är mina favoriter, men finns massor andra snygga på h&ms hemsida. Linnerna ligger bara på 99 kr och t-shirten på 149. Så nu ska jag nog ta och klicka hem några:)
kram

have a nice day

favoriter från we<3it just nu

Godmorgon!:) Hemma idag igen, legat och kollat på vakna med the voice, ska nog käka lite frukost nu, sen blir de plugg och så ska jag börja fixa på rummet idag tror jag:) Vad ska ni göra idag då?
kramis

äntligen;)..


Jag har nu gått i flera månader och velat haft dessa skorna, ibörjan hade jag inga pengar, sen när jag väl hade det var doe slutsålda. Men i helgen när jag fick pengar av dady så bestämde jag mig för och se om de hade kommit in igen, och de hade de, men så skulle jag hem till mamma och be henne beställa. På söndan så sätter jag på datorn går in på hm, så finns dem inte kvar!:o Men i måndags på morgon, vid typ halv nio, står de att de finns i storlek 38, 39, 40, så jag klicka in ett par 39, men då står de att de är slutsålda, men så tänker jag "gå upp imorrn vid åtta och kolla då", och de gjorde jag. Men då fanns de bara storlek 40 kvar. Jag blir arg, men jag är en person som inte ger upp, så satt klockan idag på 7.00 bara för att jag skulle beställa dessa skorna, så jag sätter på datorn, går in på H&Ms hemsida, och där finns dom:D beställer dom riktigt snabbt för att de inte ska bli slutsåld under tiden. Och nu har jag dom:D Efter 2-3 månaders försök till att köpa dom:D haha..
Förresten godmorgon:D Hur mår ni idag? Jag mår iaf toppen, (skorna) plus att hif vann igår:D Men nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på vakna med the voice. Hörs sen, kram 

I (L) HIF

Sitter i soffan med uffe och kollar på hif-mff, just nu står de 2-1:D<3 Hoppas verkligen hif vinner:) Något speciellt lag ni hejar på i allsvenskan?:)
Idag har jag rensat garderoben, har halva kvar. Shiet så mkt jag har som jag aldrig använder;o Så ska sänka bort lite och se om jag kan sälja lite:)
Men nu måste jag ner och fortsätta se matchen(a
kram

sainte maxime


Läääängtar, kom på att de är bara runt 50 dagar kvar tills jag och familjen på mammas sida åker till Frankrike. Kommer bli så jävla underbart, vi ska till sainte maxime som ligger på den franska rivieran. Älskar stället, var där förra sommaren oxå. Bara tog de lungt på stranden på dagen, på eftermiddan gick vi till poolen, sen kvällen ute i den fina lilla staden åt och gick runt i butiker, lovely!:) Sen ska jag hitta på massor annat i sommar, jag och natta har typ 50 planer(a hiih. Ska ni hitta på något speciellt i sommar?:)

Är hemma och tråkar idag, kommer bli så hela veckan. Men som tur har jag joel som underhåller mig på msn:D Men ska plugga färdig, sen rensa min garderob:D
kram

hjälp mig:)<3




Tycker mina fina läsare ska hjälpa mig med att bestämma vad jag ska köpa(a) som sagt är jag lite fattig just nu, men fick lite pengar av pappa igår så tänkte köpa något imorrn då, men vad:o Antligen alla accessoarer, eller någon av klänningarna eller spetskavajen, så skriv vad du tycker:D

Som jag skrev innan idag skulle jag till vårdcentralen, har fått ett virus i kroppen som gör att man får utslag, och de smittar, så ska vara hemma hela veckan. Men nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv:D
kram


I (L) FLOWERS


Gårdagens outfit:)
Hemma idag ja, ska iväg till vårdcentralen om en timme och kolla upp vad det är som är fel. Hoppas på inget allvarligt(a hihi. Just nu sitter jag o pluggar lite på mitt omprov i fysik, någon som förstår sig på de? Fattar inget:/
kram

romantic


spets, vitt, rosa, pärlor, beige, blommor, love it!

Sitter och kollar igenom bilder på weheartit, skulle kunna sitta hela dan, så himla många fina bilder! Mycket med insperation och idéer får man.
Men nu ska jag fortsätta kolla på alla härliga bilder,
kram!


Min nya kärlek


smått och gott som jag shoppade förra veckan:)

Min Min älskade topp som jag köpte igår, verkligen älskar den! Kommer från garden collectionen från H&M. Det första jag gjorde när jag kom hem var att ta på mig den, visa för dady och brosan, dom tyckte den var super fin!:) vill bara ha den på mig hela tiden(a) hihi. Men nu ska jag fortsätta skissa lite på hur mitt rum ska bli:)
kram

Underbar dag i stan med nathalie



Idag efter plugget stack jag och natta till vårt älskade helsingborg och shoppa och tog de lungt. Som sagt är jag ganska fattig just nu, men jag hittade en sak som jag har letat efter riktigt länge nu:) och hade prick råd med den, eller ja, jag fick åka lite billigare på bussen(a) Vad de är får ni se imorrn, ni kommer älska den;)
Iaf, hade de underbart i stan, och ska nog kanske in dit imorrn med:) Efter jag har varit i skolan, har sånt öppet hus skit-.- Men nu ska jag ta och äta lite:)
kram

vår o sol:)



Plugget först idag, helt okej, hade boxning sista timmen, riktigt najs. Sen cykla jag och dea hem till mig, började baka en kladdkaka, och sen ut på trädäcket och sola och tjocka oss och lyssna på music:D Super mysig eftermiddag. Sen ikvl blev de att skriva klart praouppsatten. Äntligen en sak jag lämnar in i tid(a hihi, nu ska jag kolla på grey's och andra avenyn:)
kram

it's like my iPod's stuck on replay



Idag har jag typ varit i plugget, sen hem, plugga plugga plugga, jag har nog aldrig pluggat så här mycket på en dag, är helt slut. Men underhöll mig med musik under tiden, har drogat replay idag:D Men nu ska jag ta en dusch nu och sen chilla framför tvn:)
kram

+++++



Idag var de plugget, sen sola ute på trädäcket äta isglass och sen dra till gym(y
Har ni gjort idag då?<3
kramis

Blommigt




Jag ÄLSKAR våren:D hihihi
Idag var de plugget, sen hem o fixa saker o fotta:) snart kommer pojkvännen<3 Så de blir nog inte mkt bloggning i helgen.
Igår var jag på Väla med tjejorna:) Köpte ganska mkt, som vanligt(a)
Men nu ska jag ut och ta några bilder igen:)
kram

I love the Spring



Den gråa jackkoftan och blommiga linnet från Hennes, jeansen från Gina och convers:D

Idag har jag varit i skolan, slapp sista lektionen, nice. Sen har jag bara fottat o sånt,nu ska jag plugga lite engelska-.- sen blire nog gymmet ikväll:)
Har ni gjort idag då?:)
kram

Give Me



Riktigt fina! Ni hittar dom på lindex för 79 femtioören:) Önskar att jag inte var fattig just nu, är verkligen på shopping humör(a) Men vad tycker ni om dom? Hiss eller diss?
kram


Dagens outfit


Shortan har jag fått av brosans garderob(a), skinnpajen från H&M, linnet kommer från H&M och smyckerna kommer från lite överallt:)

Nu ska jag sätta mig i soffan och läsa veckorevyn som jag nyss fick av pappa när vi handla, jag bara får jag en påskpresent, och han bara hämta en tidning då, fattade vad jag menade(a) hihi. Har även fått 100 kr av mammi och uffe, påskägg från mormor och morfar och ett påskägg från älsk o hans familj, gulligt:)<3 Men nu ropar tidningen på mig(a
kram

vilka är ni(;

Kom hem fårn älsk för några timmar sen, blev inget båstad i helgen, så är hos dady nu:) kollat på film o sånt ikvl, och nu ska jag fixa med lite saker:)
Men vill veta vilka ni läsare är, så svara samma som jag har skrivit i:)
kram

Om mig.

Namn: Emma Lundström
Ålder: 14
Bor: Höganäs
Gör: Pluggar, och lever livet
Älskar: Kläder, vännerna och killen:)<3

Fullproppad helg



Snart ska jag till kyrkan-.- ska jo konfimeras i år, om jag inte hoppar av, som de ser ut just nu att jag kmr göra. men få se. Sen åker jag till älskling och stannar där tills imorrn, och så tar jag tåget vidare till min morbror och hans tjej i Båstad med syrran och ska passa deras hund tills på söndag. Så de kommer inte bli så mycket bloggning i helgen.
kram och ha en härlig helg nu

rosette rayé


Kjol - by myself
Linne - H&M
Ringar - H&M och ur & penn, faktiskt
 
 
Nu ska jag sminka mig, fixa lite och sånt för snart kommer släkten hit :)
kramis

skirts by me



Den första jag sydde, tog tröjan jag fick av brosan, klippte under brösten och sen började sy, ganska nöjd:)


Sen så hittade jag en gammal over size tröja i garderoben som jag har knappast användt, så då började jag sy i den, men så ville jag att de skulle vara något mer på den, så tog den ena tröj armen och sydde en rosett av den och sydde på kjolen:)
kramisar och glad påsk:D


Regndroppar







Var ute och fottade lite igår när jag gick ut med hunden, blev inte helt nöjd, men aja:D Igår sydde jag klar kjolarna oxå, ska sy en till nu:)
kram

RSS 2.0