Present från praon



Har jo varit och praoat vecka 11 och 12 på salong Stuk, har fått göra många roliga saker, och har talang tyckte min handledare(a). När jag var där, passade jag på att slinga håret oxå, till och med två ggr:) Och i lördags när jag var där sista ggn och bjöd dom på tigerkaka (visst är jag snäll) så fick jag dessa tre produkterna:D Dem är riktigt bra, passar mitt torra och slitna hår efter alla mina färgningar och slingningar. Sen så ÄLSKAR jag leave in moisturisern:)
Men nu ska jag sy(y)
kram

Jag (L) Shorts


Mina gamla favorit byxor som hade fått två hål under rumpan, så gjorde om dom till shorts(y)

senaste mode a la emma;)

haha, nej skoja;) blev ett par shorts, men dom var faktiskt ganska coola;)

sen dom sista shortsen jag gjorde. Tyget är typ klorblekt, gillar inte dem så himla mkt, men få se:)

Men nu ska jag gå och sy två kjolar, eller en kjol och en klänning, få se hur de blir:) Och så bör jag ta en sväng och sola, shiet vad blek man är:s
kram

Jimi Hendriks



Jacka - H&M
Tröja - Brosans gamla jimi hendriks tröja jag fick igår
Tights med dragkedja - Bikbok


mums



Sorry för dålig uppdatering, i helgen har jag varit upptagen<3 och igår hade jag inte lust. Men aja, nu kan jag blogga mer när jag har påsklov:D jävligt najs, har inte varit i skolan på tre veckor(y). Men en sak som är ett minus med lov, de är att jag måste laga mat själv, är ganska inte världens bästa på de, men idag lagade jag nudlar och woookgrönsaker, riktigt gott:)<3 nöjd med resultatet, fast att några grönsaker blev lite brända(a) haha:) men idag har jag typ bara chillat framför tv och datorn, och sen haft fucking mensvärk, höll på att svimma:s usch! Men aja, nu ska jag lägga mig i soffan, som jag nog ska göra på hela lovet, haha skoja, ska faktiskt träffa släkten, fira födelsedagar,gymma, träffa vänner och träffa älskling<3 Vad ska ni göra i påsk då?:)
Kramis

dagens 100326



Skinnjacka - H&M
Topp - sydd av mig själv
Jeans - GinaTricot



svaren;)

Bloggen
Varför började du blogga ?
Därför de verkade roligt och intressant. Och de hade jag rätt i.
Hur länge har du bloggat? :)
Oj, har haft så otroligt många bloggar, men sen 2008 tror jag de var:)
Hej! Ser att du har sånt här 'bloggsvar'. Hur får man de? :)
Gå in på http://bloggsvar.se och där finns de en tydlig beskrivning:)
Varför bloggar du?
För de är kul!:D
Vad är roligast/tråkigast med att blogga?
Roligaste att få många fina komplimanger och att nå ut till folk, insperera. Tråkigaste vet jag inte, att jag inte har tid till de ibland. 

Mitt liv
Har du syskon? Hur många?
Japp. Två bröder, tre systrar och en halvsyster:)
Vad är ditt bästa minne?
Svår fråga, har typ tusen bästa minnen. Men en av de bästa som var nyligen var i när jag och Nathalie var i Båstad i somras. Skapade typ hundra minnen där:D
Har de hänt någon stor förändring i ditt liv?
Ja, när mamma och pappa skildes. När jag bröt benen när jag var 12, då förändrades jag som fanxD Och typ i somras.
Hur gammal är du :D?
14:) blir 15 den 7 september
Vad lyssnar du på musik ?
Typ r'n'b, hiphop, rapp och sånt:)
Vad vill du jobba med i framtiden ?
Typ frisör, makeup stylist eller på något mode magasin:) 

Sex & Kärlek & Killar
Är du kär?
Ja
Är du singel?
Japp
Är du oskuld?
Nej
När förlorade du din oskuld?
En månad innan jag blev 14
Hur många har du haft sex med?
Håller jag hemligt, men mer än 1 och mindre än fem.
Om du ska gå på en date med en kille o vill känna dej riktigt snygg vad skulle du ta på dej då?
De är olika, beror på vad de är för date. Men typ någon snygg kort klänning och mkt accessoarer, eller riktigt tighta jeans och något sexig topp:)
Vad gillar du mest med en killes utseende?
Leendet:)
Om man tex träffat en kille på krogen eller någon fest och byter nummer.
Tycker du att det är tjejen eller killen som ska höra av sig först? :)
Det är enskilt från varje person, men jag brukar alltid vänta på att killen ska höra av sig:)

Annat
Favorit matställe?
Här i Skåne är de min morbrors restaurang centercourten i Båstad och Bryggan här i Höganäs.
Vad har du oftast under?
Underkläder ;D (a)
Tycker du lackleggings e snyggt?
Jess
Vad längtar du mest till i sommar?
Allt! Solen, värmen, alla resor till Götet, Båstad och France. Bara få va med alla vänner. Allt!
Vad tycker du om utbudet på manliga bloggare? =)
Tycker utbudet är litet, men de flesta är bra. Eller de bloggarna som föröker vara någon dom inte är, är bara patetiska, men t.ex. DennisMs blogg älskar jag! Han är sig själv, står för vad han tycker och tänker och kommer med tusen bra tips:)


NEW









Var o shoppade med mammi i måndags, då fick jag hem mig detta. Älskar skorna och jackan! Igår var jag och praoa på en frisörsalong. Så slinga jag håret där också:) blev sjukt nöjd. Sen på kvällen åkte jag till dady och syrran och åt middag och sånt. Idag har jag varit oxå på salongen. Sen har jag bara chillat hemma. Men nu ska jag fixa naglarna och kolla på andra avenyn
kramis

My Favorite Bracelet




Kollade nyss i brevlådan, där hittade jag detta fina armbandet! Tusen tack Alexandra och Mattias, och Linn, jätte fint!:)
Men nu sätter jag mig i bilen mot väla,
kramis

just a shirt

 

Bara legat i sängen hela dan, skööönt. Och så har jag varit ute och gått med mammi och hunden. Nu ska jag bara sminka mig snabbt, välja kläder och sen drar vi och shoppar. behöver köpa lite nya byxor, känns som att alla är försvunna:s Men nu måste jag skynda mig,
kram


FRÅGESTUND



Tänkte att de är dags för en frågestund nu!
Fråga vad ni vill, frågestunden avslutas om ett par dar.

17:59



Shaa! Har inte orkat med att blogga i helgen, har varit jävligt trött o sånt. Legat framför tv, kollar på life of ryan, sååå jävla het är han(a) hihi så har jag fotat lite o sånt. Och det känns så jävla skönt nu, har inte skola på en månad nu, naaajs.
Men nu ska jag kolla på the city och the hills, måla naglarna och sånt skit:)
kram


insperation


HAPPY EMMA



Läste nyss min mail, som jag typ aldrig läser, så skulle jag rensa den, så ser jag ett mail från kakhuset.se, jag bara vafan kan detta vara, jag kunde väl inte ha vunnit, så klicka jag på mejlet, så stod det att jag har vunnit denna superduper fina armband!:) fatta hur glad jag blev(a)
kakhusets.se är en blogg som drivs av två personen, Alexandra och Mattias som är sambos och bor i Australien. I bloggen får man läsa om deras liv, surfingen, kärleken dom har mellan varandra och mkt annat gott och blandat. Jag verkligen ÄLSKAR bloggen, dom lever mitt drömliv, bo i australien med sin stora kärlek, plugga/jobba där, surfa och bara leva livet.
Tusen tack Alexandra och Mattias!
kram


*



Kollar på svenska hollywoodfruar och läser lite i veckorevyn och solo och tränar:D kan de bli bättre;) Idag har jag bara varit i skolan, mått lite dåligt:/ Sen stack man hem, vilade och sen fixade jag lite kläder o sånt:) resultat kommer nog upp imorrn;) men nu ska jag fortsätta framför tv,
kram

a big insperations source



snygg tjej säger jag bara!

CONVERSE



GIVE ME<3


Räkvrål



Är hemma hos dady i helgen, har haft fredags mys med han. Först stack vi och köpte räkvrål på bryggan och åkte hem och åt det, mums:) love it, äter de typ alltid med pappa. Sen har vi kollat på tv hela kvällen och jag har gjort mango/banan/ananas smoothie:) Nu ska jag bara sitta uppe och nörda vid datorn, om jag orkar, har en jävlisk huvudvärk:/
kram

16:49


Shopping Från Götet



Detta var vad jag köpte i gbg, var sjukt kul där. Först stack vi till frölunda trog och shoppa, åt räkmacka o sånt. Sen åkte vi till deras gamla ställe där de bodde kollade o sånt, sen till doktorn. Sen i bilen på väg hem hade vi disco, kan man lungt säga, fan vad vi sjöng och hoppa(a. Längtar redan tillbaka, men den 1 maj så är vi där igen:D<3
kram

+++



Igår var man hemma hos Sofie, tog de lungt, spela singstar och sånt, haha, fyfan vad man suger på att sjunga(a Sjöng typ svenska slager, sång jag suger på, hihi. Men hon får komma hit och sjunga hits låtar o sånt, sånt jag är bättre på(a)
kramis

God Natt Bloggen

hej! kom nyss hem från götet, har haft super duper kul! Men nu är jag trött som fan, ligger i min säng just nu och känner hur ögonen snart släcksxD så nu ska jag sova, men jag skriver mer om de imorrn:) Längtar redan tillbaks(a) men ska snart dit igen:D godnatt! kramis

GREENDAY




Imorrn beställer vi biljetter för greenday konserten i Gbg den 5 juni. Jag och nattapatta ska dit:D Ska bli så fucking kul. haha, typ ingen som har trott att jag gillar greenday, men faktiskt, min dolda favorit kanske;) Love them! någon annan som ska dit då?
Och nu har man nyss bestämt att man åker till Gbg imorrn. Går i skolan halva dan, sen åker jag, natta och pia upp till gbg, shoppar och sånt:) ska bli mysmys:) ska ta massor utav bilder:D och jag fick min älskade kamera fixad idag, har inte haft den nu bli fyra månader eller något;o men nu är älsklingen tillbaka:D (a)
kram

Falsies Volum Express Mascara





Köpte denna mascaran i torsdag när jag var i stan, riktigt bra. Man får långa fransar och mycket volum! Så jag rekommenderar den verkligen. Men borsten har oxå sån som ska böja fransarna, men den gör ingen stor skillnad tycker jag. Men mascaran får 3,5/5 i betyg.
Vilken mascara är era favorit? Och varför?

RSS 2.0